Hoe kom je op een dag op natuurlijke wijze van luizen af?

Azijn bevat eigenschappen die neten en luizen doden en verwijderen. Dit mengsel moet rechtstreeks op de hele hoofdhuid worden aangebracht. Meng 1 kopje azijn met 1 kopje warm water. Verdeel dit mengsel vervolgens over de hoofdhuid en bedek je haar met een haarkap.

Het gebruik van zout en azijn helpt om al het vocht te extraheren om hoofdluizen uit te roeien. Meng een kwart kopje zout en een kwart kopje azijn en giet het in een fles met een sproeikop. Spuit de oplossing voorzichtig op je haar, bedek je hoofd met een douchemuts en laat het ongeveer twee uur staan. Herhaal dit elke drie dagen om betere resultaten te krijgen.

Laat het hoofd van je kind weken in olijfolie of kokosolie. Dek af met een douchemuts gedurende minimaal 2 uur (of bij voorkeur's nachts). Als u klaar bent, verwijdert u de douchemuts en scheidt u het haar in kleine secties, gebruik dan een metalen nit-kam om de luizen en eieren voorzichtig te verwijderen. Spoel het haar goed uit met shampoo.

Herhaal dit proces een paar keer totdat je ziet dat er geen luizen of neten meer zijn. Olijfolie is zeer effectief bij het doden van luizen en helpt bij het verwijderen van insecten en neten. Omdat het een veilige, natuurlijke optie is, gebruiken we dit zelfs als onderdeel van ons behandelingsprotocol. Het werkt door hoofdluis te verstikken wanneer ze lang genoeg worden achtergelaten, waardoor de levenscyclus van luizen wordt beëindigd.

Het wordt ook gebruikt om insecten te vertragen en eieren los te maken, waardoor nat kammen met een professionele nit-kam veel gemakkelijker wordt. Als je dode luizen wilt, is dit de juiste keuze; dan trek je ze eruit met een kam met fijne tanden. Als u olijfolie gebruikt als onderdeel van een nazorgplan, is dit een effectieve manier om luizen te voorkomen. Als je geen jeukende hoofdhuid meer hebt, geen luizen op je hoofd hebt en het aantal neten ziet afnemen, is dit een teken dat je hoofd vrij is van besmetting.

Als je ooit dacht dat pluizige lokken en doffe lokken vreselijke haarproblemen waren om te hebben, ben je zeker geen hoofdluis tegengekomen. Essentiële oliën, zoals tea tree olie of lavendelolie, zijn enkele van de meer populaire vermeende huismiddeltjes die veel gebruiken bij de behandeling van hoofdluis. Nadat u een grondige kam hebt gedaan, is het handmatig verwijderen van eventuele resterende eieren van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw geval van hoofdluis voorgoed verdwenen is. Luizen vallen net zo graag een brandschoon hoofd binnen als een vuile, dus veelvuldig wassen is geen garantie om een besmetting te voorkomen.

Een natuurlijke behandeling voor hoofdluis en manieren om het huis van hoofdluis te ontdoen, is het gebruik van warmte, door middel van een föhn, stijltang of warm water. Een persoon met een zwak immuunsysteem, een voorgeschiedenis van ernstige huidreacties of eerdere ervaring met behandelingsresistente luizen moet met een zorgverlener praten voordat hij een luizenplaag behandelt. Een zoekopdracht op internet biedt eindeloze mogelijkheden van huismiddeltjes voor hoofdluis waar mensen bij zweren. Het is misschien wel de ergste haarverzorgingszorg die er bestaat, omdat luizen de haarschacht besmetten, zich tegoed doen aan de hoofdhuid en het hoofd ondraaglijk jeuken.

Veel mensen die thuis met succes luizen hebben behandeld, hebben huismiddeltjes voor luizen die ze aanbevelen. Malathion lotion is een ander pediculicide op recept dat door een arts kan worden voorgeschreven voor de behandeling van hoofdluis. Houd er bij het overwegen van het verwijderen van luizen rekening mee dat geen enkele andere behandeling effectiever is dan het handmatig verwijderen van hoofdluis. Lindane is een behandeling met hoofdluizen op recept die kan worden voorgeschreven als er geen andere veiligere opties zijn.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *